Plantgarantie

Al onze planten en bloemen worden met veel zorg en aandacht gekweekt. Ook doorlopen bestellingen diverse kwaliteitscontroles waardoor je er op kunt rekenen dat de door jou bestelde planten of bloemen kerngezond zijn. Wij bieden dan ook Plantgarantie. Hiermee garanderen we dat je planten in een goede en gezonde conditie bij je thuis worden geleverd. Mocht dit onverhoopt toch niet het geval zijn dan kun je dit direct bij ons melden en zullen we altijd met een passende oplossing komen en in overleg kijken wat de beste optie is > een nieuwe plant opsturen of je geld retourneren. Indien je hiervoor in aanmerking wilt komen vragen we je om je te melden bij onze klantenservice onder vermelding van je ordernummer, klacht en foto’s van je planten bij te voegen.  

Bereikbaarheid Klantenservice

Ma – Vr: 10:00 – 17:00

Za – Zo: Gesloten

  • Stuur ons een email: info@itsplanty.com
  • Chat live met ons: klik rechts onderaan de pagina
  • Bel ons op: +31 85 401 19 48

 

Annuleren van je bestelling

Je kunt je bestelling altijd nog annuleren voordat je bestelling verzonden is. Indien je dit zou willen kun je ons het beste even een email sturen met het ordernummer van je bestelling. Indien je bestelling nog niet verzonden is storten we het aankoop bedrag binnen 5 werkdagen retour. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van onze klantenservice.

 

Retourneren van je bestelling

In principe hebben consumenten binnen de EU altijd het recht om producten binnen 14 dagen na ontvangst en zonder opgaaf van reden te retourneren. Dit is het zogenaamde herroepingsrecht. Het is echter zo dat Planten & Bloemen zijn uitgezonderd van dit recht vanwege de versheid en bederfelijkheid van deze producten. Desalniettemin staan wij voor de kwaliteit van onze producten en daarom bieden we ook onze eigen Plantgarantie. 

Mocht je een klacht hebben over je bestelling, de levering of iets anders meld je dan a.u.b. bij onze klantenservice. Wij nemen je klacht altijd serieus en zullen altijd onze uiterste best doen een passende oplossing te vinden. Ook als dat buiten de wettelijke garantie valt. 

Heb je een product besteld wat niet vers en/of bederfelijk is (bijvoorbeeld een pot, vaas of accessoires) dan heb je ook wettelijk gezien het recht om je product retour te sturen binnen de hierboven gestelde 14 dagen na ontvangst en zonder verdere opgaaf van reden. Hiervoor kun je de bestelling in goede staat retour sturen in de originele verpakking of een andere stevige kartonnen doos. Indien gewenst kun je ook het hieronder bijgevoegde herroepingsfomulier gebruiken. Je kan dit formulier invullen en naar ons e-mailen of het bijvoegen in het pakket.

ItsPlanty.com – modelformulier_voor_herroeping